Project Description

Gooderstone

This bathroom was looking for a makeover that would reflect a luxurious and fresh appearance.

To achieve this, we first replaced the tiled flooring with new, gorgeous, vinyl flooring that counters the new, bright walling perfectly.

This balancing theme was kept throughout the project, with storage space being added above the wall-hung WC and under the basin, utilising the bathrooms existing space meant we could provide the client with more valuable storage, without making the room feel cramped.

The shower, bath, heated towel rail, WC and basin were updated and refreshed, creating a more flowing environment that feels more inviting.

As a result, the original, tired bathroom that was limited in what it could offer, has been revamped into a stunning and practical space.